Skip to content
17 oktober, 2010 / harextensions

Hår extensions

Hår extensions

 

Individer som inte är välsignade med ett graciöst och väldans vackert hår är avundsjuka på de människor som har lyxen att ha långt och glamoröst hår. Även fast långt hår behöver mycket mer omhändertagande exempelvis så fogar långt hår vissa schampon för att det ska inte bli av med sin glans och inte bli slitet. Långt hår tar också mycket ytterligare tid att torka efter ett bad eller en dusch.
 
 

 

hår-förlängning

För det män som har kort hår men som vill ha långt hår så finns det faktiskt tro det eller ej löshår eller såkallade hår extensions att fästa i håret så att det ser längre ut. Med hår extensions så kan människor kirra långt hår utan att vara i behov att vänta en oändlighet. Så för er som vill undgå den okvinnliga pojkfrillan så proponeras hår extensions.

Många artister använder sig utav hår förlängning, man ser ibland Många artister på foton och ser att deras hår har blivit väldigt mycket längre på några få dagar, de har då använt sig utav just hår extensions. Det är alltså inte ett verk av magi utan det är helt enkelt en metod som vanliga tjejer kan tillämpa.Om du har långt hår eller går och grubblar på att skaffa hår extensions så är det ett bra tips att sköta om ditt hår från början och förvalta om det på rätt sätt. Om du inte sköter om ditt korta hår så måste du korrigera ditt uppförande för om du inte förvaltar om dina hår extensions så kommer de bara bli slitna och se fula ut. Så lyssna på frisören och vad den har att säga om underhåll av dina hår extensions. Läs om mer tips om hår extensions.

Det är enkelt att skaffa hår extensions. Du går till salongen och har sedan efter ett par timmar så långt hår som du vill. Hår extensions och löshår är väldigt vanligt hos frisörerna nuförtiden, det är många som kommer in och vill ha längre hår för att förändra sin frisyr.
Och desto modernare det blir desto fler färger och olika sorters hår extensions har frisören råd att ta in. Så det är en väldigt bra fördel för de som vill ha hår förlängningar. De flesta använder extensions för att se lite tjejigare och attraktivare ut.De flesta som förlänger håret använder sig utav mänskligt hår som är omgjorda till såkallade hår extensions. Det finns även onaturligt hår som fungerar som hår förlängare, de flesta säger att det konstgjorda håret ser onaturligare ut och därför väljer de flesta mänskligt hår, även fast det kostar lite mer.

Läs här om kostnaden för hår förlängningar: Vad kostar hår extensions?

Om du är orolig för att det ska ta flera timmar för dig att få dina hår extensions isatta så behöver du inte vara nervös. Tillvägagångssättet har kommit långt och det tar numera endast några få timmar att få sina hår extensions isatta. Det finns lite olika metoder för att sätta fast hår extensions. Dina extensions kan faktiskt sitta i håret i upp till 5 månader.Det syntetiska håret är som tidigare nämnt billigare än det mänskliga håret. Diskussioner om det konstgjorda håret ser naturligt ut existerar ofta. Men det är en smaksak som avskiljer sig från person till person.

Annonser
%d bloggare gillar detta: