Skip to content
18 oktober, 2010 / harextensions

Vill du ha långt hår?

Vill du ha långt hår?

Kvinnor som inte är födda med ett elegant och väldigt fint hår är svartsjuka på de personer som har lyxen att ha långt och väldigt fint hår. Även fast långt hår kräver mycket mer omhändertagande exempelvis så fogar långt hår vissa schampon för att det ska inte förlora sin glans och inte bli slitet. Långt hår tar också mycket utragnare tid att bli torrt efter ett bad eller en dusch.

För det kvinnor som har kort hår men som vill ha långt hår så finns det faktiskt tack och lov löshår eller såkallade hår extensions att binda i håret så att det ser längre ut. Med hår extensions så kan folk skaffa långt hår utan att vara tvungen vänta en mycket lång tid. Så för er som vill undgå den okvinnliga pojkfrillan så förordas hår extensions.

Många skådespelare använder sig utav den här metoden, man ser ibland Många artister på bilder och ser att deras hår har blivit väldigt mycket längre på någon enstaka dag, de har då använt sig utav just hår extensions. Det är alltså inte ett trolleritrick utan det är helt enkelt en metod som vanliga människor kan använda sig utav.

Om du har långt hår eller grubblar på att köpa hår extensions så är det ett bra tips att sköta om ditt hår från början och ta hand om det på korrekt vis. Om du inte sköter om ditt korta hår så måste du förändra ditt uppförande för om du inte förvaltar om dina hår extensions så kommer de bara bli slitna och se fula ut. Så lyssna din frisör och vad den har att säga om underhåll av dina hår extensions. Läs om mer tips om hår extensions.

Att skaffa långt hår är verkligen en barnlek. Du går till salongen och har sedan efter ett par timmar så långt hår som du vill. Hår extensions och löshår är väldigt vanligt hos frisörerna nuförtiden, det är många som kommer in och vill ha längre hår för att förändra sitt utseende.
Och desto normalare det blir desto fler färger och olika sorters hår extensions har frisören råd att ta in. Så det är en positiv fördel för de som vill ha hår förlängningar. De flesta skaffar extensions för att se lite tjejigare och snyggare ut.

De flesta som utökar hårlängden använder sig utav mänskligt hår som är omgjorda till såkallade hår extensions. Det finns även sammansatt hår som fungerar som hår förlängare, de flesta säger att det syntetiska håret ser onaturligare ut och därför väljer de flesta mänskligt hår, även fast det kostar ganska mycket mer.

Läs här om kostnaden för hår förlängningar: Vad kostar hår extensions?

Om du är orolig för att det ska ta flera timmar för dig att få dina hår extensions isatta så behöver du inte vara disharmonisk. Arbetssättet har kommit långt och det tar numera endast några få timmar att få sina hår extensions isatta. Det finns lite olika metoder för att fästa hår extensions. Dina extensions kan faktiskt sitta i håret i upp till 5 månader.

Det syntetiska håret är som tidigare nämnt billigare än det mänskliga håret. Diskussioner om det onaturliga håret ser naturligt ut inträffar ofta. Men det är en smaksak som frånskiljer sig från person till person.

Annonser
%d bloggare gillar detta: