Skip to content
19 oktober, 2010 / harextensions

Det här visste du inte om hår extensions

Det här visste du inte om hår extensions

Individer som inte är välsignade med ett långt och fint hår är avundsamma på de individer som har lyxen att ha långt och väldigt fint hår. Även fast långt hår kräver mycket mer omhändertagande exempelvis så behöver långt hår speciella schampon för att det ska bevara sin glans och inte bli slitet. Långt hår tar också mycket ytterligare tid att torka efter ett bad eller en dusch.

För det människor som har kort hår men som vill ha långt hår så finns det faktiskt tack och lov löshår eller såkallade hår extensions att fästa i håret så att det ser längre ut. Med hår extensions så kan folk fixa långt hår utan att behöva vänta en väldigt lång tid. Så för er som vill undvika den okvinnliga pojkfrillan så proponeras hår extensions.

Många skådespelare använder sig utav den här metoden, man ser ibland Många kändisar på bilder och ser att deras hår har blivit väldans längre på någon enstaka dag, de har då använt sig utav just hår extensions. Det är alltså inte ett trolleritrick utan det är helt enkelt en metod som vanliga killar kan använda sig utav.

Om du har långt hår eller grubblar på att fixa hår förlängning så är det ett bra tips att sköta om ditt hår från början och sköta om det på korrekt vis. Om du inte förvaltar om ditt korta hår så måste du justera ditt uppförande för om du inte tar hand om dina hår extensions så kommer de bara bli slitna och se fula ut. Så lyssna frisören som du klipper dig hos och vad den har att säga om underhåll av dina hår extensions. Läs om mer tips om hår extensions.

Det är enkelt att skaffa hår extensions. Du går till salongen och har sedan efter ett par timmar så långt hår som du vill. Hår extensions och löshår är väldigt vanligt hos frisörerna nuförtiden, det är många som kommer in och vill ha längre hår för att förändra sin frisyr.
Och desto populärare det blir desto fler färger och olika sorters hår extensions har frisören råd att ta in. Så det är en bra fördel för de som vill ha hår förlängningar. De flesta skaffar extensions för att se lite tjejigare och förföriska ut.

De flesta som förlänger håret använder sig utav mänskligt hår som är omgjorda till såkallade hår extensions. Det finns även tillverkat hår som fungerar som hår förlängare, de flesta säger att det syntetiska håret ser onaturligare ut och därför väljer de flesta mänskligt hår, även fast det är lite dyrare.

Om du är nervös för att det ska ta flera timmar för dig att få dina hår extensions isatta så behöver du inte vara bekymrad. Tillvägagångssättet har kommit långt och det tar numera endast några få timmar att få sina hår extensions isatta. Det finns lite olika tillvägagångssätt för att sätta fast hår extensions. Dina förlängningar kan faktiskt sitta i håret i upp till 5 månader.

Det syntetiska håret är som tidigare nämnt billigare än det mänskliga håret. Diskussioner om det syntetiska håret ser naturligt ut förekommer ofta. Men det är en smaksak som skiljer sig från person till person.

Annonser
%d bloggare gillar detta: