Skip to content
30 oktober, 2010 / harextensions

Att skaffa långt hår

Att skaffa långt hår

Många tv-stjärnor använder sig utav hår extensions, man ser ibland Många skådespelare på kort och ser att deras hår har blivit väldans längre på några få dagar, de har då använt sig utav just hår extensions. Det är alltså inte ett verk av magi utan det är helt enkelt en metod som vanliga killar kan applicera.

Om du har långt hår eller går i tankarna på att fixa hår extensions så är det ett bra tips att sköta om ditt hår från början och ta hand om det på korrekt vis. Om du inte sköter om ditt korta hår så måste du justera ditt beteende för om du inte förvaltar om dina hår extensions så kommer de bara bli slitna och se fula ut. Så lyssna din frisör och vad den har att säga om underhåll av dina hår extensions. Läs om mer tips om hår extensions.

Det går snabbt att fixa hår extensions. Du går till salongen och har sedan efter ett par timmar så långt hår som du vill. Hår extensions och löshår är väldigt vanligt hos frisörerna nuförtiden, det är många som kommer in och vill ha längre hår för att förändra sitt utseende.
Och desto modernare det blir desto fler färger och olika sorters hår extensions har frisören råd att ta in. Så det är en väldigt bra fördel för de som vill ha hår förlängningar. De flesta skaffar extensions för att se lite tjejigare och stiligare ut.

De flesta som utökar hårlängden använder sig utav mänskligt hår som är omgjorda till såkallade hår extensions. Det finns även syntetiskt hår som fungerar som hår extensions, de flesta säger att det konstgjorda håret ser onaturligare ut och därför väljer de flesta mänskligt hår, även fast det kostar ganska mycket mer.

Om du är bekymrad för att det ska ta flera timmar för dig att få dina hår extensions isatta så behöver du inte vara ängslig. Arbetssättet har kommit långt och det tar numera endast några få timmar att få sina hår extensions isatta. Det finns lite olika metoder för att fästa hår extensions. Dina extensions kan faktiskt sitta i håret i upp till 5 månader.

Folk som inte är välsignade med ett elegant och vackert hår är avundsamma på de tjejer som har lyxen att ha långt och fint hår. Även fast långt hår fogar mycket mer omhändertagande exempelvis så begär långt hår särskilda schampon för att det ska inte förlora sin glans och inte bli slitet. Långt hår tar också mycket utragnare tid att torka efter ett bad eller en dusch.

För det individer som har kort hår men som vill ha långt hår så finns det faktiskt som tur är löshår eller såkallade hår extensions att binda i håret så att det ser längre ut. Med hår extensions så kan killar greja långt hår utan att behöva vänta en evighet. Så för er som vill slippa den okvinnliga pojkfrillan så anbefalles hår extensions.

Annonser
%d bloggare gillar detta: